Voeding & supplementen (2)
.......Welkom op asmi-ikben.nl .... dank je wel voor je bezoek

Door aan het universum te vragen wat je wil, heb je de kans om duidelijkheid te krijgen over wat je wil. Zodra het voor jou duidelijk is, heb je gevraagd.
Klik hier voor het filmpje "The Interview With God '

Enkele beroemde vegetariërs:


Vele verlichte geesten en idealisten uit het verleden waren vegetariër en steeds meer beroemdheden van nu worden het - om maar een paar namen te noemen: Homerus, Pythagoras, Boeddha, Confucius, Petrus, Augustinus, Franciscus van Assisi, Leonardo Da Vinci, Michelangelo, Rubens, Voltaire, Benjamin Franklin, Abraham Lincoln, Leo Tolstoy, Rudolf Steiner, Mahatma Gandhi, Michael Jackson, Richard Wagner, George Harrison, Carlos Santana, Graham Nash, Paul en Linda Mc Cartney, Nina Hagen, het koninklijk paar prins Charles en prinses Anne van Engeland, Prince, Brigitte Bardot, Kim Basinger, Drew Barrymore, Peter Gabriel, Bob Dylan, Brad Pitt, Ruth Rendell, Franz Kafka, Sir Isaac Newton, Ted Danson, Michael J. Fox, Richard Gere, Dustin Hoffman, Yehudi Menuhin, Olivia Newton John, Jason en Mark van Thake That, David Bowie, Anthony Perkins, Brooke Shields, Montserrat Caballe, John Kellog (cornflakes), Lisa Simpson ( the Simpsons), Jayadeva prabhu (John Richardson van The Rubettes).
Voedingssupplementen worden vaak gezien als onnatuurlijk. In feite is het dat ook, maar de wereld waarin wij leven is ook verre van natuurlijk. Op deze site kunt u vele artikelen lezen waarin u uitgelegt wordt waar het allemaal verkeerd is gegaan in de voedingsketen.
"Desastreus mismanagement van onze landbouwgrond en intensieve landbouwmethoden hebben ertoe geleid dat ons voedsel van dermate povere kwaliteit is dat vitaminesupplementen geen
Genetische modificatie

Genetische modificatie heet ook wel genetische manipulatie, en het is een vorm van moderne biotechnologie. Het heet daarom ook wel gentechnologie of gen-tech. Als meer dan 0,9 procent van het gewicht van een product bestaat uit genetisch gemodificeerde organismen (ggo's), dan is het verplicht om dit te vermelden op het etiket.
Genetische modificatie is het veranderen van de erfelijke (oftewel genetische) eigenschappen van een levend organisme. Dat gebeurt door wijzigingen te maken in het DNA, de stof die drager is van erfelijke eigenschappen. Zo kunnen planten en dieren eigenschappen krijgen die zorgen voor bijvoorbeeld een betere kwaliteit, een hogere opbrengst of resistentie tegen parasieten.
Een dagje zonder vlees

Een dagje zonder vlees is goed voor het milieu. U hoeft daarvoor niet minder lekker of minder gezond te eten. Zelfs als u iedere dag vegetarisch eet, ontstaat er geen eiwittekort, als u maar voldoende varieert.
Eenderde van de milieubelasting die ieder mens veroorzaakt, heeft te maken met onze voeding. Gelukkig kunt u deze milieubelasting deels voorkomen. Bijvoorbeeld door één keer per week geen vlees, vis, of kaas te eten. De consumptie van dierlijke eiwitten belast het milieu namelijk veel meer dan het eten van plantaardige eiwitten.

klik hier voor actuele informatie
ASMI-Ik Ben is een onderdeel van Applaudite BVOver ons
We communicate via internet more and more now-a-days.
So we would like to thank Applaudite for helping us with our online identity.
If you have any concerns please read our disclaimer, or contact us.
Home                Wie zijn wij                Coaching          Behandelmethode     Zin en Onzin      Cursussen    Vragen          Sitemap      
                                      
overbodige luxe maar een bittere noodzaak zijn voor een goede gezondheid". Biologische landbouw en verbouwen in eigen tuin ten spijt, beiden zijn slechts weinig beter af.
Het gebruik van voedingssupplementen kan de sterftekans ook vergroten. Dat concluderen Amerikaanse wetenschappers die de resulaten van 68 onderzoeken waaraan 230.000 gebruikers van voedingssupplementen deelnamen met elkaar vergeleken. Daarbij werd bekeken of het gebruik van bepaalde antioxidanten – bèta-caroteen, vitamine A, C, E en het mineraal selenium – in pillenvorm de kans op overlijden verminderde.
Share |
Contact  |  Colofon  |  E-mail |  © 2017 Asmi-Ikben  |  DisclaimerHelp