Additieven en onze gezondheid
.......Welkom op asmi-ikben.nl .... dank je wel voor je bezoek

Door aan het universum te vragen wat je wil, heb je de kans om duidelijkheid te krijgen over wat je wil. Zodra het voor jou duidelijk is, heb je gevraagd.
Beleidsmakers stellen het verbeteren van gezondheid bijna altijd op één lijn met de bouw van nieuwe ziekenhuizen. Dat is een grote vergissing. Wie een 'gezonde' samenleving wil, moet veel geïntegreerder denken. Niet gezondheidszorg is belangrijk, maar gezondheid.
We doen praktisch niets aan de grote belangen van bijvoorbeeld de wereldwijde levensmiddelenindustrie die onze keuzes beïnvloeden - als ze die al niet bepalen. Wie een 'gezonde' samenleving wil, moet veel geïntegreerder denken. Niet gezondheidszorg is belangrijk, maar gezondheid.

Er zijn vijf redenen, zegt David Hunter, waarom het zo moeilijk is om niet langer te denken in termen van institutionele gezondheidszorg, maar van gezondheid.
1. Gezondheidszorgsystemen willen groeien.
Het systeem van zorg leidt tot de vorming van gevestigde belangen. Die zijn expansionistisch: ze willen niet alleen overleven, maar zelfs uitbreiden.


2. Hogere gezondheidsuitgaven leiden niet tot betere gezondheid.
Het gezondheidsbeleid kent vele misvattingen, en dit is één van de schadelijkste. Internationale vergelijkingen van kosten en baten brengen enkele merkwaardige patronen aan het licht. Landen die minder uitgeven aan de zorg, of nu Japan is of Cuba, hebben vaak een betere gezondheidsstatus dan landen die meer investeren, zoals de Verenigde Staten.
3. Universele toegang tot gezondheidszorg leidt niet tot universele goede gezondheid.
Universele toegankelijkheid heeft niet veel veranderd aan de gezondheidsverschillen onder bevolkingsgroepen.
4. In de strijd om de middelen wint de gezondheidszorg het bijna altijd.
Zelfs wanneerr een overheid het verbeteren van de volksgezondheid tot een prioriteit uitroept, gaat dit zelden gepaard met een significante herbestemming van middelen. Zelfs waar geld gereserveerd wordt voor maatregelen ten bate van de volksgezondheid, is het niet ongebruikelijk - zoals vorig jaar in Engeland gebeurde - dat deze budgetten geplunderd worden om tekorten te dekken in de uitgaven voor de acute gezondheidszorg.
5. Het is buitengewoon moeilijk om de verdeling van de gezondheidsstatus te veranderen middels strategieën van onderaf.
Interventies die de minder bevoorrechte klasse moeten steunen, blijken juist vaak voordelig te zijn voor de klasse die al bevoorrecht is, waardoor ongelijkheid toeneemt en de gezondheidskloof groeit.
Het orgaan dat uw eetlust controleert wordt appestat genoemd. Deze appestat bevind zich onder in uw hersenen en controleert constant de hoeveelheid voedingsstoffen in uw bloed. Uitsluitend als alle 51 stoffen zich in de juiste hoeveelheid in uw bloed bevinden zult u zich vol en voldaan voelen. Als u ook maar één voedingsstof mist blijft u zich hongerig voelen. Veel smerige trucjes worden er uitgehaald door de voedingsfabrikanten waardoor u zich overeet. Veel vet toevoegen, suiker en zout dat zijn de voor de hand liggende ingrediënten. Ze weten als je maar genoeg vet, suiker en zout
toevoegen dat de Amerikanen vrijwel alles eten. (en de miljoenen over de gehele wereld met een Amerikaans eetpatroon) Maar potato chips (aardappel) zijn niet veel beter, het is eigenlijk niet meer als vet met een klein beetje aardappel toegevoegd.
De echte vieze trucjes die voedingsbedrijven gebruiken om ons meer te laten eten zijn meer subtiel en vallen niet op als u het label leest (note: als u het al leest). Dingen als 'natuurlijke smaakstoffen' wat heel goed klinkt maar het kan vrijwel alles zijn. Rabbi Eidlitz van het Kosher Information Bureau in North Hollywood California, rapporteerde dat sommige natuurlijke ingrediënten darmen van een aap waren of katten. Dus als u graag kat eet weet u waar u dat kunt vinden. Een ding is zeker, men heeft het toegevoegd om uw smaakpupillen gek te maken zodat u niet een hap maar neemt maar doorgaat tot de zak leeg is. Deze ingrediënten hebben slechts één doel om de verkopen van dat product te vergroten.

Het meest misleidende component dat ooit toegevoegd werd aan onze voeding zijn de artificial sweetener (kunstmatige zoetstof) omdat deze niet toegevoegd worden om het voedsel zoet te doen smaken. Nee deze worden uitsluitend toegevoegd om u meer te doen eten. Dat werkt is het niet? Heeft u nog nooit mensen met zwaar overgewicht met dieet drankjes gezien. Als deze - light - dranken echt werkten zou Amerika nu het land zijn van de slankste mensen!!! Voor het geval u het niet weet, de suiker consumptie per persoon is drastisch vermeerdert sinds kunstmatige zoetstoffen op de markt kwamen. In feite is de suiker consumptie sinds 1980 met 8,5 kilo per persoon toegenomen in de U.S.
Hoe gek van u om te denken dat zoetstoffen van Nutrasweet suiker hebben vervangen. Het heeft alleen maar bijgedragen aan de suiker verslaving en de daarmee toegenomen overgewicht problemen. Dat kan toch niet de fout zijn van Nutrasweet, kan het?
Vergif in onze voeding.
Een beangstigende cirkel begint. De dramatische verhoging van onze bloedsuikerspiegel vernietigt de delicate zuurstof / glucose balans die het lichaam onderhoudt in het bloed en het slachtoffer voelt zich gespannen, nerveus en hyperactief. De eilandjes in de alvleesklier worden in de hoogste versnelling geschakeld om massieve hoeveelheden insuline te produceren om de suiker overdosis te verwerken. De insuline transporteert de suiker naar de lever waar het omgevormd wordt en opgeslagen als de complexe suiker glycogeen. Dit proces vindt als een gek plaats, en zo vlug als het kwam zakt het suiker niveau weer in. De lichaamscellen verhongeren speciaal die van onze hersenen. de persoon voelt zich slap, traag en slaperig en valt wellicht zelfs in slaap. De alvleesklier stop en de bijnieren en de slijmachtige klier produceren hormonen die beginnen met het omzettend van glycogeen naar glucose. Wanneer de persoon in kwestie dan weer ontwaakt schreeuwt zijn lichaam weer om meer geraffineerde suiker om de uitgeputte bloed glucose waarde te herstellen. Zo gauw als hij of zij aan dit verstoorde verlangen van het lichaam voldoet begint de rollercoaster rit weer van het begin af aan. Het moge duidelijk zijn dat deze behandeling bijzonder schadelijk zijn voor de alvleesklier, de lever, hersenen en andere organen.

DE WERELD IS ÉÉN, NU WIJ NOG

Het veld beschrijft de wetenschappelijk ontdekkingen die verwijzen naar een verenigd concept van het universum, een die geest en materie verenigd, de klassieke Newtoniaans wetenschap met de kwantum fysica, en als belangrijkste wetenschap en religie. Het onderwerp is het nulpuntsveld, de zogenaamde ‘dode ruimte’ van microscopische vibraties in de ruimte als binnenin en tussen de fysieke objecten op aarde. Deze velden, zo beweert McTaggert, vormen een ‘spinnenweb van energie uitwisseling’ die alles met elkaar verbinden in het universum; ze controleren alles van cellulaire communicatie tot aan de werking van het brein, en ze kunnen gebruikt worden als onbeperkte brandstof, voor levitatie, buitenzintuiglijke waarneming, spirituele genezing en nog veel meer.Klik hier voor het filmpje "The Interview With God '

klik hier voor actuele informatie
ASMI-Ik Ben is een onderdeel van Applaudite BVOver ons
We communicate via internet more and more now-a-days.
So we would like to thank Applaudite for helping us with our online identity.
If you have any concerns please read our disclaimer, or contact us.
Home                Wie zijn wij                Coaching          Behandelmethode     Zin en Onzin      Cursussen    Vragen          Sitemap      
                                      
Share |
Contact  |  Colofon  |  E-mail |  © 2017 Asmi-Ikben  |  DisclaimerHelp