Actueel
.......Welkom op asmi-ikben.nl .... dank je wel voor je bezoek

Door aan het universum te vragen wat je wil, heb je de kans om duidelijkheid te krijgen over wat je wil. Zodra het voor jou duidelijk is, heb je gevraagd.
Klik hier voor het filmpje "The Interview With God '

People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) Nederland is begonnen in 1993 als een internationaal filiaal van PETA Verenigde Staten en is een geregistreerde liefdadigheidsorganisatie.
PETA Verenigde Staten is opgericht in 1980 en is met meer dan één miljoen honderdduizend (1.100.000) donateurs en aanhangers de grootste dierenrechtenorganisatie ter wereld
PETA Verenigde Staten en PETA Nederland houden zich bezig met het invoeren en beschermen van dierenrechten. De dieren kunnen evenals mensen lijden en willen ook hun eigen leven leiden; wij hebben daarom geen recht om dieren te gebruiken als voedsel, voor kleding, vermaak, in experimenten of om welke reden dan ook. PETA en haar internationale kantoren geven voorlichting aan beleidsmakers en publiek over dierenmishandeling en promoten het recht van alle dieren om met respect te worden behandeld.


Vlag voor de Vrede

"Peace begins with a smile." - Pace e bene (Vrede en alle goeds)

Laten we vrede schilderen in de stad!
PACE da tutti i Balconi! Dipingiamo di pace le citta.
"Een vredesvlag aan elk balkon" is het streven van de vredesbeweging in Italië. Daar wapperen er inmiddels al meer dan twee miljoen! Achter ramen, aan vlaggenstokken en aan balkons. Iedereen, die de laatste jaren in Italië is geweest kan beamen, dat dit overweldigend is om te aanschouwen.
De Vredesvlaggen wapperen sinds het najaar van 2002 in heel Italië als protest tegen de steun van de Italiaanse regering om de oorlog tegen Irak te steunen. Laten we Italië als voorbeeld nemen en ook in Nederland een positief signaal geven. Laat zien waar Nederland voor staat.

"Vrede kan niet bewaard worden door middel van strijd- kracht. Het kan alleen bereikt worden door middel van ons verstand." (Albert Einstein)

Lees hier verderGratis Knuffelscampagne België — Free Hugs Campaign Belgium

Het idee is, uiteraard, ontstaan bij onze zuiderburen. Een nationale (Vlaamse) knuffeldag, waarin knuffelen/free hugs zoveel mogelijk aandacht krijgt in de media, mensen aangezet worden om elkaar een knuffel te geven op het werk, in de klas, op straat.
Er wordt opgeroepen om in knuffelgroepjes lokaal de straat op te gaan. Deze acties worden geregistreerd via de website en in een persbericht voor de dag bekendgemaakt. Groepjes kunnen plannen om in een lokaal rusthuis, school, ziekenhuis… te gaan knuffelen. Pers kan dan kiezen wat ze verslaan.

Met een bordje "Gratis Knuffels" op straat gaan staan en een knuffel geven aan alle voorbijgangers die hem willen...
Hartverwarmend, grappig, eenvoudig, gratis en fantastisch leuk.
Iedereen kan het doen.
Kijk ook eens naar dit filmpje! Doe je mee?
Luisteren is de kunst van het passief worden.

Luisteren betekent passiviteit. Luisteren betekent jezelf volledig vergeten--alleen dan kun je luisteren. Als je aandachtig naar iemand luistert, vergeet je jezelf. Als je jezelf niet kunt vergeten, luister je nooit. Als je je te zeer van jezelf bewust bent, doe je alleen maar net alsof je luistert--je luistert niet echt. Je knikt dan wel van ja, je zegt op gezette tijden wel ja en nee--maar je luistert niet echt. Als je luistert word je louter een doorgang, passiviteit, ontvankelijkheid, een baarmoeder; je wordt vrouwelijk.
Hoe kun je op elke vraag een antwoord krijgen?
Elk mens heeft honderden vragen waar hij/zij een antwoord op zou willen krijgen. Wij zoeken de antwoorden op deze levensvragen vaak buiten onszelf. Maar het mooie en bijzondere is dat elke vraag een antwoord heeft dat binnenin onszelf te vinden is. Hierover organiseert het Triskal Healing Centre te Delf op donderdag 9 september a.s. een thema-avond.

“Op deze bijzondere thema-avond gaan we het hebben over hoe we op elke vraag een antwoord kunnen vinden in onszelf,” laten Marianne en Monique van Triskal weten. Wat is daar voor nodig, welke methode kun je daarvoor gebruiken en hoe kun je de overtuiging loslaten dat je de antwoorden niet in jezelf zou kunnen vinden? Dit zijn enkele van de vragen die zullen worden behandeld.
“En het belangrijkste van alles: als je eenmaal een antwoord hebt gevonden in jezelf op een vraag die je hebt, vertrouw je dan ook op het antwoord wat je gevonden hebt.”

Meer weten over deze of andere activiteiten van Triskal? Kijk dan eens op de website.
klik hier voor actuele informatie
Sinds jaren voert PETA Amerika overleg met de top van chemische bedrijven en ontdekte tijdens een van deze bijeenkomsten, dat er definitief een enorm omvangrijk Europees proefdieronderzoek op stapel stond. Dit zou zelfs tot meer dierenleed leiden door het dubbel uitvoeren van proeven. Als gevolg hierop stuurden PETA Amerika en PETA Europa een gezamenlijke brief naar het Europees Agentschap voor Chemicaliën (EAC), dat toezicht houdt op dit onderzoek, met het verzoek in te grijpen. En nu is er een enorme overwinning voor de dieren, want het EAC heeft een procedure aangekondigd, waarbij maar liefst 4.410.000 dieren gespaard zullen worden voor deze wrede onderzoeken!
De gezamenlijke brief - een inspanning van PETA Amerika, PETA Europa en Europese dierenbeschermingsorganisaties - werd afgelopen maand naar het EAC gestuurd. Dit leidde tot serieuze bedenkingen over de bedrijven, want hoe aannemelijk is het dat ze toch dubbele dierproeven zouden doen voor sommige giftigheidstypen, als ze hun chemicaliën laten registreren bij REACH (Registratie, Evaluatie, Autorisatie en Restrictie van Chemicaliën) met een uitleg hoe dubbele dierproeven kunnen worden vermeden? Dinsdag reageerde het EAC en liet de chemische bedrijven weten hoe ze in het onderzoek zo'n 6.000 dubbele dierproeven voor chemische middelen konden voorkomen.
Dankzij uw steun worden meer dan 4 miljoen dieren gespaard voor martelingen, waarbij ze keer op keer worden gedwongen chemische stoffen in te nemen via een buis die door de mond naar de maag wordt geduwd: een angstaanjagende en pijnlijke procedure..
Bedankt voor alles wat u doet om dieren te helpen.

Heb je een online maatschappelijk project en heb je hulp nodig?
Sociaal Ondernemen. Nu!
verbetering door verandering

  
Home                Wie zijn wij                Coaching          Behandelmethode     Zin en Onzin      Cursussen    Vragen          Sitemap      
                                      
'Ik hoef er niet over na te denken. Natuurlijk wil ik daar aandacht  aan besteden. Waarom? Omdat het een geweldig initiatief is voor mensen  die een online maatschappelijk project hebben en hulp nodig hebben bij  het verder uitwerken daarvan. Kortom, heb jij een online maatschappelijk initiatief en zoek jij naar manieren om dat project op te schalen en financieel duurzaam te laten zijn, dan is de Digitale Pioniers Academie misschien net dat zetje dat  je nodig hebt'
Klik hier  of hier.
Healing touch and meditation

Op maandagavonden geef ik energetische behandelingen. Door intuïtieve, liefdevolle en sensuele aanraking   worden lichaam, hart en spirit terug in contact gebracht met je bron. Afstemming op wie je in wezen werkelijk bent, een plaats voorbij gedachten-patronen en pijnlijke ervaringen. Omringd door meditatieve muziek, kun je ontspannen en genieten en in een staat van diep contact innerlijke vrede en vreugde ervaren. Thuis komen, waar lichaam, hart en spirit op worden geladen en kunnen helen en tot bloei kunnen komen. Door  jezelf te openen en genieten van aanraking, contact en diepe meditatie kan de stroming van de levensenergie en sensualiteit je leven weer opladen met vreugde, vertrouwen, liefde en genieten.
De kosten bedragen 25 euro per avond.

Na opleidingen, cursussen en ervaring met o.a. reiki, Universal energy, chakra-therapie, psychosynthese, spiritueel werk, biodanza, tantra, ademhaling,  vipassana - meditatie, avatar, 3 in 1 concept touch for health  game of transformation, muziektherapie en mijn werk als musicus werk ik met een vorm die effectief is en waarbij je kunt genieten.
Bij vervolg-sessies zijn er diverse technieken en structuren
waarmee we kunnen werken zoals: rebirthing, voice dialogue, meditatie,
zelf expressie, reiki en energetisch werk.
Uiteraard zorg ik voor een veilige, respectvolle en liefdevolle setting
waar alles dat zich wil uitdrukken en gezien wil worden,
in het licht kan komen en getransformeerd kan worden.

Wil je een afspraak maken of meer informatie neem dan contact met me op. Ik ben bereikbaar via:
e-mail: manfridfelix@hotmail.com
st barbaraweg 88 6024 AV Budel Dorplein
0495-460.460 + 06.53.620.323


Gelukkige mensen trekken steeds meer geluk aan.

Deze verbazingwekkend effectieve genezende techniek neemt niet alleen de effecten van veelfysieke klachten en pijn weg, maar bevrijdt ook van emotionele klachten die de levensvreugdebelemmeren. Door elke dag EVT te doen, wordt echte zelfwaardering natuurlijk. We beginnen meer van onszelf te houden, onze uniekheid te waarderen, onze gaven en talenten teerkennen, en aanvaarden dat wij een speciale dienst hebben die wij deze planeet kunnen bieden. Nuis de tijd om te beginnen het te gebruiken. Zoals Margareth altijd pleegt te zeggen: 'Laten we leren onszelf genoeg lief te hebben om onszelf tegeven wat we werkelijk verdienen … het allerbeste.'

Maar Margareth is ook begonnen met het geven van de cursus Transformator.

Alles in de Transformator is erop gericht om je je goed te laten voelen. Daarom noemt, Margareth,  haarzelf tegenwoordig gelukscoach. Om dingen aan te trekken die je gelukkig maken, is het nodig om op het vibratieniveau van geluk te zijn. Je wordt niet gelukkig door het leven van je dromen te verwezenlijken, je krijgt het leven van je dromen door gelukkig te zijn.

De Transformator is de sleutel om de wet van aantrekking in je belevingswereld te brengen. Door deze kennis en werktuigen toe te passen leef je zorgeloos en vrij in overvloed. Het is in wezen heel eenvoudig, zodra je afgerekend hebt met de aangeleerde ego-blokkades. Want dan staat niets meer in de weg om je innerlijke leiding te horen en te volgen.

Je hoeft niet te blijven zoeken, het is heel eenvoudig om aan te trekken wat je wil. De Transformator tilt de sluier op en laat je het geheim zelf ervaren. Daardoor kun je het voorgoed zelf toepassen.
Kun je je voorstellen hoe je leven dan zou kunnen zijn?
Een leven waarin elke ervaring je fascineert en waarin je echt van je leven houdt!

Alles wat in je ervaringswereld is, heb je zelf aangetrokken met de kracht van je geest – het goede, het slechte en het lelijke ...
Dus ook de dingen die je eigenlijk niet wilde hebben. Met de Transformator kun je leren om alle narigheid die zich aandient meteen te laten oplossen en het contrast te gebruiken om aan te trekken wat je wel wilt. Begin nu aan een volkomen nieuw leven vol geluk en dankbaarheid en mail Margareth om je in te schrijven voor een cursus.

Margareth Liew-On, een oude en vertrouwde vriendin, psychologe en o.a. trainer Emotionele Vrijheid Technieken (EVT),beschouwt de EVT (of EFT) technieken als een heel doeltreffend middel om je te helpen jezelf te verlossen van kleinheid en lijden. Je laat namelijk negatieve gedachten en ervaringen, angsten, een gevoel tekort teschieten, conflicten, gebrek en tekorten, en zorgen los met EVT.
Contact  |  Colofon  |  E-mail |  © 2017 Asmi-Ikben  |  DisclaimerHelp
Share |
Discussie over nut griepprik houdt aan

Sluitend bewijs dat influenzavaccinatie gezonde ouderen beschermt tegen ziekenhuisopnames en sterfte door griep, is er niet. Maar er zijn genoeg aanwijzingen dat het wel zo is, dus blijf alle 60-plussers de griepprik aanbieden, adviseert de Gezondheidsraad. Critici zijn niet overtuigd. Over de zin en onzin van influenzavaccinatie voor verschillende doelgroepen is al jaren discussie, in binnen- en buitenland. Met enige regelmaat wijzen voor- en tegenstanders allebei op andere deskundigen die het met hun standpunten eens zijn. De minister van VWS vroeg aan de Gezondheidsraad (GR) om de huidige stand van zaken in kaart te brengen. Dat resulteerde in het advies ‘Grip op griep’. Daarin richt de raad zich op twee kwesties: moeten gezonde zwangeren een griepprik krijgen, en is het zinvol om gezonde ouderen te vaccineren.

De overheid meet met twee maten. Zij promoot de griepprik. Wie hem weigert, moet zich bijna ethisch bezwaard voelen. Maar in de griepprik zitten hulpstoffen die dezelfde overheid elders verbiedt. Het is terecht dat we batterijen gescheiden inzamelen. Want bij verbranding van de batterijen komen giftige stoffen vrij die ons zenuwstelsel aantasten. Soortgelijke stoffen zitten ook in het griepvaccin! Slabbetjes en matrassen uit China, die bewerkt zijn met kwik, mogen niet geïmporteerd worden. Maar met het griepvirus laten we ons wel met datzelfde gevaarlijke kwik injecteren! Terwijl de overheid dit promoot.

Wil je meer weten over de schadelijke stoffen die een vaccin in ons lichaam brengt, lees dan ‘Wat zit in mijn lichaam na een vaccinatie?’
Homeopathie werkt wel degelijk!

Klassieke Homeopathie werkt wel degelijk, maar hoe? De Duitse tv-zender BR (Bayerisches Fernsehen) zocht het uit en sprak met diverse onderzoekers en (ervarings)deskundigen over de werking van homeopathie bij zowel mensen als dieren. Ook bestudeerden ze de onderzoeken naar de werking van homeopathie en concludeerden dat er wel degelijk bewijs is dat klassieke homeopathie werkt. Kijk voor meer informatie over homeopathie ook op de site van Klassieke Homeopathie (Bron: Want to Know).
Keer op keer blijkt dat het niet de homeopathie is die zichzelf in de knie schiet, maar de huidige wetenschap, die met haar ‘methode van meten’, zich zélf onderuit haalt. Homeopathie werkt individueel, daar waar de wetenschap álles in één vakje wil vatten. De uniciteit van het individu doet er dus niet toe.. Maar voor de homeopathie ligt nu JUIST DAAR de essentie van deze heelkunde.
En preciés dat kan de huidige wetenschappelijke ‘dogmatische’ meetmethode, niet verstouwen.. Voor die ‘wetenschap’ is elk individu gelijk, of je nou vrouw of man bent.. Weet je nog, dat ‘de wetenschap’ er onlangs achter kwam, dat er een verschil is tussen mannen en vrouwen..??! Werkelijk! Nee, niet alleen lichamelijk, maar ook op meer terreinen.. Tja, het is even wennen. Moeten we nog meer vertellen om ons punt duidelijk te maken…? Dient homeopathie wetenschappelijke resultaten op te leven, of gewoon ‘genezen individuen’..?